tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuodenlopun mietteitä

"I hope that in this year to come, you make mistakes. Because if you are making mistakes, then you are making new things, trying new things, learning, living, pushing yourself, changing yourself, changing your world. You are doing things you have never done before, and more importantly, you are doing something. So that is my wish for you, and all of us. And my wish for myself. Make New Mistakes. Make glorious, amazing mistakes. Make mistakes nobody has ever made before. Do not freeze, do not stop, do not worry that it is not good enough, or it is not perfect, whatever it is. Art, or love, or work or family or life. Whatever it is you are scared of doing, do it. Make your mistakes. Next year and forever and ever.” (Neil Gaiman)

Tuon lainasin eräältä FB-ystävältä ja toivon, että opin tekemään lisää virheitä ensi vuonna! Tänä vuonnakin niitä on tehty ja ehkä vielä ehditään joku tehdäkin ennen puolenyön paukutteluja.
Karjalakodin seinien sisällä on vietetty aikaa paljon ja usein tuntuu, että siitä ei ole mitään tulosta. Sitten kuitenkin tulee summattua tuloksia aina näin kuukauden/vuoden vaihteessa ja näkee, että pienetkin muutokset kerääntyvät isoiksi muutoksiksi pikkuhiljaa. Edellisen vuoden hoitovuorokaudet summasivat alle 200, tänä vuonna yli 800! Yritetään nyt olla jähmettymättä siihen, että se ei ole tarpeeksi. Keskitytään siihen, miten iso muutos on saatu aikaan vuodessa ja miten iso se voisi olla seuraavana vuonna! Tehdään lisää isoja, ihmeellisiä virheitä!

Perhe on jaksanut rinnalla kulkea kivistä tietä ja ystävätkään eivät ole unohtaneet, vaikka olen kovin epäsosiaaliseksi käynyt. Nyt vaan uusia polkuja etsimään, uusia ratkaisuja - vaikka virheiden kautta. Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti