maanantai 30. maaliskuuta 2015

Suru-uutiset

... tavoittivat somen kautta. Antti O. Arponen on jättänyt maallisen vaelluksensa. Rauha hänen sielulleen. Antti puhui meille kuolemansa kohtaamisesta Tuonen Tuvassa 13.12.14 ja se oli hyvin koskettavaa ja avointa puhetta. Toivon, että kaikki meni niinkuin hän toivoi, eikä kipuja ollut. Ainakin häneltä julkaistiin kolumneja viime viikkoihin asti.
Saattohoito on taas noussut keskustelun aiheeksi monelta suunnalta. Lappeenrannassa järjestetään Saattohoito osana hyvää elämää - yleisötilaisuus 16.4.2015 klo 17 -19 Iso-Apu - palvelukeskuksessa, Kauppakatu 63, LPR ja saamme koulutusta asiasta edellisenä päivänä henkilökunnalle. Itse aloittelen Muuttolintu ry:n toimintasuunnitelman toteuttamista tälle vuodelle ja järjestämme vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille koulutuksen 2.5. Lappeenrannassa ja syksyllä Kouvolassa. Lisää tietoa tulossa heti kun suunnitelmat varmistuvat. Muuttolintu ry:n kevätkokous on tulossa myös, 28.4. Kouvolassa. Tuonen Tupa kokoontuu Lappeenrannassa taas 11.4. ja Kouvolan muuttolintukahvit ovat taas loppukuusta huhtikuussa. (Ehkä 18.4.?)
Jatkamme mielenkiintoista keskustelua, osallistumme ja vaikutamme - vaikka olis mitkä vaalit menossa :) Helsinkiin mennään Vanhustyön keskusliittoon toukokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti