keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Koulutusta ja kokemusta

Eilinen meni Imatralla saattohoitokoulutuksessa. Minut oli sinne rekrytoitu luennoitsijana jo Karjalakodin ajoilta ja tilanteiden muututtua olin sitten oman asiani esittäjänä Muuttolintu ry:n sihteeri. Päivä oli hyvin antoisa, asiat oli järjestetty sopivaan järjestykseen ja vaikka istuskeltua tuli paljon, ei ollut sitä väsähtämisen hetkeä. Tietoa saatiin paljon, mutta antoisimmat asiat olivat mielestäni verkostoitumisen tärkeys ja se vaikein koulutuspalautteen osa - pastori Erja Kalpion osuus. Tämä osa koulutusta pitää kokea, sitä on vaikea toiselle jakaa. Toki asiat hänenkin luennostaan ovat tärkeitä, esilletuotavia, mutta hänen karismaattinen tapansa esittää asia oli mieleenpainuva - ei ehkä onnistu koulutuspalautteessa työmaalla.
Tänään olen saanut palautetta saattohoitotukihenkilöiltä lisää ja hyvää sellaista - Lappeenrannan alueella koulutetuista saattohoitotukihenkilöistä vain yksi ei ole ottanut yhteyttä ja kaikki yhteyttä ottaneet ovat kiinnostuneita jatkamaan toimintaa myös meidän kanssamme!!
Yhteisöistä, joita seuraan, sain mielenkiintoisen linkin. Se on englanninkielinen pitkä luettava ja 19 minuutin video ei saata kuulostaa houkuttelevalta, mutta... paljon asiaa. Lupaan.Kliinikkojen puuttuvat koulutksen osat
Tällä kertaa ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti